Bruynzeel keukens

| Meer

Bruynzeel design keuken

 
 
 
 
 
 
 
Bruynzeel is de keukenspeciaalzaak die zowel trendy, design als landelijke keukentypen aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Bij Bruynzeel draait alles rond kwaliteit en zij zijn zeer degelijk, duurzaam en functioneel. Zij bieden ook een zeer uniek concept aan waarbij een slim opbergen en een indeling in logische gebruikzones gekoppeld is aan een doordachte ergonomie. Ieder exemplaar wordt exact op maat gemaakt dankzij de doordachte ontwerpmethodes. Bovendien kunt u ook terecht voor outletkeukens en outletapparatuur.
 
Bruynzeel keukens
 
Via een handige keukenwizard kunt u uw droomkeuken samenstellen.
U heeft de keuze uit volgende 3 keukenstijlen :
  1. Trendy
  2. Design
  3. Landelijke
Naast de keukenstijlen heeft men de keuze uit een greeploze keuken of een met grepen. Geef ook uw gewenste budget aan voor de aankoop en kies als laatste uw favoriete keukenkleur. Nadat u uw keuze gemaakt heeft via de keukenwizard krijgt u een overzicht van de keukenstijlen die aansluiten op uw wensen.
 
Bruynzeel landelijke keukenRegelmatig heeft het keukenbedrijf ook een actie en geniet u van een hoge kortingspercentage bij de aankoop. Naast deze korting biedt men ook vaak gratis elektrische keukenapparatuur aan zoals een gratis vaatwasser of een ander keukenapparaat.
 
Nadat u uw keukenmodel heeft gekozen is het tijd voor de keuze van uw keukenapparatuur. Ook in keukenapparatuur heeft men een zeer uitgebreid gamma. Denk maar aan de kookplaten, fornuizen, ovens (combi) magnetrons en stoomovens, koffiezetapparaten, wasemkappen of afzuigkappen, vaatwassers, koelkasten en vriezers en keukenkranen.
 
U kunt altijd terecht voor de bekendste merken voor uw zoals : ETNA, Pelgrim, Siemens, ATAG, Neff, Miele, M-system, Solitaire, Boretti, Franke, Grohe, Damixa.
 
De keukenfabrikant telt meer dan 50 keukenwinkels verspreid over het hele land. Dus ook in uw buurt kunt u terecht bij een keukenwinkel. Zelfs op zondag zijn diverse vestigingen geopend.
 
Klik hier voor meer info en bekijk de volledig keukencollectie van Bruynzeel keukens