Gratis keuken

| Meer

GRATIS keuken

 
Bent u op zoek naar een GRATIS KEUKEN ? Denkt u dat dit niet kan of bestaat? Dan hebt u het helemaal mis!
 
Regelmatig organiseren bekende keukenfabrikanten een wedstrijd om er een te winnen. Wees er tijdig bij en doe mee om kans te maken. Hoe komt u dit nu te weten of een fabrikant zo een wedstrijd organiseert? Heel simpel !!! Op deze website vindt u bovenaan en links onder het menu lijsten van keukenfabrikanten of keukenhandelaars die regelmatig een actie doen en een model weggeven. Bezoek de website's van deze fabrikanten of winkels en schrijf u in om hun nieuwsbrief te ontvangen. Hiermee blijft u op de hoogte van hun keukenacties en promoties zodat u tijdig kunt deelnemen.
 
Een andere manier is om tweedehands website's zoals tweedehands.nl of marktnet.nl te bezoeken waar regelmatig advertenties op verschijnen van mensen die hun reeds gebruikte of oude keukenmodel zomaar weggeven om er van af te zijn. Velen zijn meestal nog in zeer goede staat en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De personen die hun keukenmodel gratis weggeven vragen ook meestal om een handje te helpen met de demontage.
 
Maar ook uw familie, vrienden en kennissen laten weten dat u op zoek bent naar zo`n keuken helpt heel vaak. Vele mensen denken dat die van hen niets meer waard is en doen geen enkele moeite om deze op het internet te plaatsen waardoor deze spijtig genoeg enkel gesloopt worden of brandhout van gemaakt wordt. Schaamt u zich vooral niet en laat het gerust weten aan uw vrienden en kennissen.
 
Gratis keukens
 
 
Nog een goede tip is om zelf een zoekadvertentie te plaatsen op het internet zodat vele mensen te weten komen dat u hiernaar op zoek bent. U zou verstomd staan hoe vlug dat u reactie krijgt op uw vraag. Het is ook een goed idee om een briefje op te hangen bij grote keukenwinkels of meubelswinkels waarbij u de mensen, die op zoek zijn naar een nieuwe, laat weten dat u bereid bent om hun keukenmodel te komen demonteren in ruil voor de oude.
 
 
gratis keuken