Hoogglans keukens

| Meer

Hoogglans keukens

 
Een hoogglans keuken, een die wat uitstraling betreft helemaal het toppunt is. Een mooiere is er gewoonweg niet! Een verrijking in uw woning, een verrijking waar u met recht trots op zult zijn en blijven.
En u zult het model met ingehouden trots aan iedereen laten zien. En eventjes ziet u een blik van jaloezie op het gezicht bij een ander verschijnen. U glimlacht even en u gaat verder met het vertellen over al het goede.
Maar zoals bij alles zijn er voor- en nadelen.
 

Voordelen

  • Hoogglans keukenU kunt prachtige combinaties maken. Bijvoorbeeld een donkere achterwand bij een spierwitte uitvoering.
  • Een groot kleurenaanbod dus kies de kleur uit die het beste voor u is geschikt.
  • Is `beroemd` om zijn heerlijk strak design.
 

Nadelen

  • Het is bekend dat deze keukenkeuze meer schoonmaaktijd vergt dan een andere soort. Door de prachtige hoogglans vallen vlekken sneller op. En vlekken wilt u natuurlijk niet zien dus u moet wat vaker reinigen.
  • Is bijzonder gevoelig voor zelfs de kleinste krasjes.
  • Bij een gezin met kleine kinderen zullen veel vingerafdrukken zijn. Deze zijn goed zichtbaar dus moeten die worden verwijderd. U bent langer bezig om het in topconditie te houden.
 

De ene is de andere niet!

 
Er zit kwalitatief gezien een groot verschil tussen. En dat verschil zit in de afwerking. Een kastdeur kan afgewerkt zijn met plakfolie of kan afgewerkt zijn met een laklaag.
Plakfolie kan met name bij de randen gaan loslaten. Dan krijgt vocht zijn kans en zal de folie nog meer gaan loslaten. Dat is bij een laklaag niet het geval. Zorg ervoor dat u kasten, kastdeuren en zo meer krijgt met een laklaag!
 

Hoogglanskeuken

 

Hoe kunt u het beste alles schoon krijgen?

Met schoonmaakmiddelen. U moet dan wel zeker weten dat u geen schoonmaakmiddel neemt die bijtende of agressieve stoffen bevat.
Met het juiste schoonmaakmiddel kunt u met gemak vetvlekken verwijderen, vingerafdrukken en strepen.
Wat u bovendien kunt doen is het volgende: laat water koken. Laat het even afkoelen en pak daarna een droge doek die niet afgeeft. Maak de doek nat met het nog hete water en maak moeiteloos uw droomkeuken schoon.
U kunt af en toe ook schoonmaken met spiritus.
 

Daarom een hoogglans keuken!

Indien u extra aandacht besteedt aan het schoonmaken, dan bent u deze stijl meer dan waard en geeft u bijzonder veel om van te genieten en plezier om in te werken.
hoogglans keuken