Kookeiland

| Meer

Kookeiland

 
 
 
 
 
Een voortreffelijke keuze. Een keuken met een kookeiland is ongetwijfeld een indrukwekkend gedeelte. Niet alleen van uw keuken maar van de hele woning. Er wordt niet alleen gekookt, er wordt geleefd, gewoond, de dag doorgenomen en nog veel meer.
Eigenlijk een vereiste is een heerlijke én supergrote afzuigkap met afstandsbediening. En dat geldt ook voor de verlichting. Deze moet uitstekend zijn om uw werkzaamheden te kunnen verrichten. Na uw werk moet de keukenruimte omgetoverd worden tot een plek om te relaxen. Dan moet het baden in de juiste sfeerverlichting. Dat kan gemaakt worden door led- verlichting of door halogeenverlichting en met spotjes. Natuurlijk horen hier dimmers bij. Zo maakt u de juiste sfeer en harmonie die hier thuishoren.
 
RVS kookeilandIn een kookeiland mag uw mooie apparatuur en keukenonderdelen best gezien worden. Dat geldt dus voor het aanrecht en voor het werkblad. Een dubbele spoelbak is ook een object dat snel zal opvallen. De kookplaat, de wokplaat, de grillplaat en de frituurafdeling zijn vaste onderdelen die in uw keuken niet zullen ontbreken. Ook de spatwanden vormen één geheel met de rest. Op het aanrecht staan zaken als een koffiezetapparaat, een sapcentrifuge, een broodrooster en een tosti- ijzer.
 

Meten is weten met een kookeiland

U heeft de ruimte maar u wilt wel weten of deze keukenstijl in deze ruimte past. Het eerste wat zeker moet gebeuren is het vastleggen van belangrijke zaken zoals de aansluitingen van elektriciteit, water en gas. Omdat u zeker een vaatwasser aan zult schaffen, moet de aan- en afvoer van het water worden aangelegd. Leg alle gegevens vast op papier en maak er een kopie van; altijd makkelijk!
 
 

De keukenjacht

En die begint natuurlijk bij  de dichtstbijzijnde keukenbedrijven. En u zult vele keukenopstellingen zien en u zult misschien wel worden overspoeld met zoveel modellen. Meten is weten en dan, op een gegeven moment, dan gaat u uw keuze maken.
De keukenverkoper zal u graag helpen. Zo komen u en het bedrijf dicht bij elkaar en kan gesproken worden over diverse voorwaarden. Het is mogelijk dat de voorwaarden aangeven dat u een deel moet aanbetalen. Aangeraden wordt om dat niet te doen. Blijft de verkoper aandringen om een voorschot, ga dan gewoon weg en zoek een andere leverancier op; er zijn er genoeg!
 

Het plaatsen

Dat zal niet altijd in één dag lukken; reken zelfs op twee of drie dagen mocht een en ander tegenvallen.
 

De prijs

Is van invloed op de kwaliteit en zal beginnen vanaf zo`n 5500 euro.
 
kookeiland