L-vormige keukenindeling

| Meer
L-keuken
 
Deze keukenindeling mag zich bijzonder populair noemen. En dat is ook logisch. De kookruimte komt in een hoek te staan en daardoor gaat er geen ruimte nodeloos verloren. De loopafstanden zijn bij deze indeling tot een minimum beperkt, ook belangrijk voor diegene die het meest in de keuken staat.
Omdat er effectief met de beschikbare ruimte wordt omgegaan, is het mogelijk een eettafel met stoelen hierin te zetten. Een eettafel met stoelen dragen op hun beurt weer bij aan de gezelligheid.
 

Maak eerst een werktekening

Voordat u begint, moet u eerst de afmetingen vastleggen. U weet daarna precies wat wel en wat niet mogelijk is. Leg ook zorgvuldig de aansluitingen vast met betrekking tot het gas, water en elektriciteit. Daar heeft u straks vast en zeker plezier van.
 
l vorige keuken
 

Op pad

En nu gaat het keukenfeest pas écht beginnen. Kijken, keuren en kopen. En dat kan bij veel keukenbedrijven en bouwmarkten. In het begin ziet u al snel het keukenbos niet meer door de bomen. Maar dan zal er een moment komen dat u uw droomkeuken tegenkomt die voor u van toepassing is. Ga eerst eens kijken of de kwaliteit u aanstaat. De afwerking is belangrijk en het sluitwerk van de kasten en van laden.
 

Het onderhandelen

De prijs zal liggen rond de 4000 euro inclusief apparatuur. Probeer eerst eens wat af te dingen; grote kans dat het gaat lukken want de keukenconcurrentie is hevig!
De prijs wordt dan vastgelegd. Nu komen de voorwaarden in beeld. Op de eerste plaats over de levertijd. Ten tweede komt dan de installatiedatum ter sprake en ten derde de garantie. Leg zoveel mogelijk op papier vast. De garantieperiode ligt meestal rond de vijf jaar.
 

Het afleveren

En dan zal uw L droomkeuken worden geļnstalleerd. Meestal kan dit in één dag worden gedaan.
 
l vormige keuken