Design keuken

| Meer

Design keukens

 
 
 
 
 
Een design keuken ademt luxe uit gecombineerd met gemak en kwaliteit en betekent ook een superstrakke afwerking met een dosis lef en eigen initiatief. Dat maakt deze stijl heel persoonlijk.
Van kunststof wordt weinig gebruik gemaakt. Vooral metaal, hout en glas zijn de materialen die zorgen voor de designlook.
 

Opvallend!

En dat is zondermeer het kookeiland met een grote afzuigkap. Twee geweldige blikvangers. Nog  flinke opvallers zijn de prachtige werkbladen. Ook de verlichting is opvallend te noemen in een designkeuken. De verlichting die de kok of kokkin nodig heeft om te werken is nadrukkelijk aanwezig. De sfeerverlichting na het eten en na de afwas is ook echt mooi om te beleven. Gezellig kletsen rondom het kookeiland terwijl u op de barkruk geniet van een lekker kopje koffie. Zo komt u tot rust en deze designkeuken wil u daar graag bij helpen!
 
design keuken
 

Apparatuur

Te beginnen met een opvallend fornuis met de daarbij behorende kookplaat. Een design afzuigkap zal en mag niet ontbreken. Een kip braden kunt u doen in een magnetron. Producten die u vaak nodig heeft bewaart u in de koelkast. Producten die u lang wilt bewaren vindt u terug in de diepvrieskast, in een diepvrieskist of in een koelvriescombinatie.
Op het aanrecht staat een echte design koffiemachine met diverse mogelijkheden. Een mixer zal er ook te vinden zijn, net zoals een stomer om snel maaltijden in op te warmen.
 

Leuke andere dingen

Want die doen het natuurlijk hartstikke goed in een designkeuken. Zij dragen ook bij aan de sfeer die u wilt hebben. Het wordt daardoor een echte persoonlijke keukengebied waar u zich in thuis voelt.
Een rek om de handdoeken aan op te hangen bijvoorbeeld, of kruiden in een rekje die heerlijke geuren zullen verspreiden. U krijgt er beslist trek van…
Een fruitschaal, maar dan een echte designexemplaar. Verrassend en leuk om te zien. Zoiets kunt u ook bedenken voor een dienblad. Een designklok is ook een mooie en praktische accessoire.
Zo kunt u nog veel meer dingen bedenken die uw designkeuken net dat extra geven. Hierdoor ontstaat een vertrouwde leefomgeving.
 

De prijs

Met enige apparatuur moet u toch wel denken vanaf ongeveer 6200 euro. Daarnaast kunt u het net zo duur maken zoals u dat wilt. U kunt goedkope accessoires kopen maar die staan niet in een designkeuken. Dat moet u dan ook beslist niet doen.
Heeft u nu interesse gekregen in een designkeuken, ga dan maar eens op keukenjacht. Ook via internet kunt u veel informatie krijgen.
 
design keuken