Duitse keuken

| Meer

Keukens Duitsland

 
 
 
 
Een Duitse keuken staat voor vrij sober, vakmanschap, degelijkheid en superkwaliteit. Het comfort staat op grote hoogte en gaat ook nog eens erg lang mee.
De kleuren zijn vrij donker en dat geeft dan ook het heerlijke vertrouwde gevoel dat u een kookruimte heeft waar het prettig is om in te wonen. Het oogt allemaal wat somber maar het blinkt uit in de meest technische hoogstandjes. Een unieke combinatie die u niet bij een andere keukenstijl aantreft.
 

Leven in de keuken uit Duitsland

Het woord `gezelligheid` wordt in hoofdletters geschreven. Met het hele gezin lekker koffie drinken met een vers stuk gebak. Met z`n allen genieten van een overheerlijke warme maaltijd want er staat een grote robuuste tafel met stevige stoelen. De kleuren zijn vrij donker gehouden, en dat komt de sfeer ten goede!
 

Technische hoogstandjes!

Duitsland keukenEn die zijn er zeker te vinden. Aan kwaliteit geen gebrek. Dat geldt bijvoorbeeld voor het fornuis met een kookplaat. Degelijk gemaakt, een lange levensduur. En wat te denken van de afzuigkap. Prima werkend en met een uitstraling die bij deze keukenstijl hoort. Het aanrecht is van donkere kleur en dat gaat ook op voor de vloer. In de regel grote vloertegels dus makkelijk schoon te houden.
De nieuwste magnetron is ingebouwd en een moderne koffiezetter is nadrukkelijk aanwezig. Een koelkast prijkt er ook evenals een schitterende diepvriezer.
Er zijn veel keukenkasten in deze keukenstijl.
De verlichting is niet uitbundig en dat hoort ook zo. Er is voldoende werkverlichting en sfeervolle verlichting gebeurt door middel van enkele spotjes die ingeregeld worden door een dimmer.
 

Sfeer

De sfeer die deze keukenstijl uitstraalt is uitnodigend. U gaat in de ochtend meteen de keukenruimte in om voor het ontbijt te zorgen. U geniet van uw kopje koffie of thee. In de middag gaat u in alle rust de lunch verzorgen, en dat geldt ook voor het avondeten. Zorgeloos en tevreden bedient u alle apparatuur want u weet dat u voor hoge kwaliteit heeft gekozen. Na het eten, terwijl de vaatwasser uw servies schoon maakt, praat u met uw gezinsleden bij over de dag van vandaag. U weet dat het goed zit, een heerlijk gevoel zal dat geven om hier te mogen wonen en werken.
 

De prijs

U moet stevig betalen voor kwaliteit. Begint u maar te rekenen vanaf 9000 euro, en daar krijgt u bijzonder veel voor terug. Omdat hij erg lang meegaat bent u zeker niet te duur uit.
 
duitse keuken