Gesloten keuken

| Meer

Gesloten keukens

 
 
 
 
 
Het voordeel van deze keukenstijl is dat u heel afwijkend deze kunt inrichten. U wilt helemaal gaan voor felle en tegensprekende kleuren, dan moet u dat doen. Wil u juist het tegenovergestelde verwezenlijken dus donkere, ietwat sombere kleuren, ook dan is dat mogelijk. U kunt zich uitleven. U kunt ideeŽn waarmaken en u hoeft met niemand rekening te houden en u hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Het is uw ding en u richt alles in zoals u het altijd al had willen doen. Het effect kan verrassend zijn ten opzichte van de rest van uw woning.
 

Nadelen

  • Tijdens het koken heeft u geen zicht op de woonkamer. Meestal bent u alleen in de keuken wanneer u aan het koken bent.
  • Omdat de afzuigkap aanstaat, is het moeilijk om geluid te horen vanuit de woonkamer.
  • Na het koken kunt u denken van `de rommel ruim ik morgen wel op, er is toch niemand die het ziet`. Het kan daarom goed zijn dat de afwas zich alsmaar opstapelt.
gesloten keuken
 

Maar zeker ook vele voordelen!

  • U kunt uw eigen gangetje gaan tijdens het koken. Er is niemand die u op de handen kijkt.
  • U hoeft niet bang te zijn dat peuters naarbinnen rennen met alle risico`s van dien. U draait heel simpel de keukendeur op slot.
  • In de woonkamer hoort men niet de kookgeluiden.
  • Nare geurtjes blijven inde kookafdeling, en dat is wel zo aangenaam.
  • Heeft u het warm of koud, dan kunt u de juiste temperatuur instellen zonder dat er andere mensen er hinder van ondervinden.
 

Inrichten

U gaat uw gang maar! U kunt kiezen uit een enorm aanbod wat betreft vloeren, verlichting, kleuren van laden en fronten. En het maakt allemaal niet uit zolang u er maar tevreden mee bent. Dat geldt ook voor de apparatuur die u aan gaat schaffen.
 

Het tegendeel is waar!

Vaak wordt gedacht dat deze keukenstijl niet gezellig zou zijn. Nou, het tegendeel is waar! Een kleine tafel met stoelen zullen al veel bijdragen aan de sfeer. En wat dacht u bijvoorbeeld van een televisie? Kijken en onderwijl genieten van een kop koffie of van een lekker glas drinken. Belangrijk zijn de accessoires. Daarmee maakt u uw keuken af.
 

Prijs

Daar is geen zinnig woord over te zeggen. Want u bepaalt tenslotte wat er allemaal inkomt. Koop wel spullen die kwalitatief goed zijn. Ga eens ideeŽn opdoen op internet of bezoek eens keukenbedrijven en bouwmarkten. Veel creativiteit toegewenst met deze heerlijke uitdaging om deze stijl optimaal voor u in te richten!
 
gesloten keuken