Landelijke keuken

| Meer

Landelijke keuken

 
 
 
 
 
 
Terug in de tijd van weleer. Dat is hét kenmerk van deze landelijke keukens. Terug naar vroeger maar wel met de modernste snufjes op keukengebied. Oud en modern ontmoeten hier elkaar en hun samenwerking is prima te noemen!
In deze landelijke keukenstijl worden opvallend veel oude en natuurlijke materialen gebruikt zoals natuursteen en hout. Daardoor ontstaat dat echte landelijke gevoel. En landelijk staat voor de boerenstijl van vroeger. Behaaglijkheid, warmte, geborgenheid, ruimte, rust en gezelligheid.
 
Het fornuis is misschien wel het belangrijkste onderdeel wat apparatuur betreft. Deze moet dan ook helemaal in beeld komen want dat roept dat authentieke gevoel op uit vroegere tijden. Bij dit fornuis hoort een prachtige en functionele kookplaat. Een bijpassende afzuigkap zal zeker zijn stempel op het interieur drukken. Een magnetron, een steamer, een koelkast en een diepvriezer zijn standaard apparaten. U wilt altijd netjes aan de kant hebben dus de vieze vaat verdwijnt na het eten in de vaatwasser. Ondertussen gaat u genieten van een vers bakkie koffie uit het koffiezetapparaat.
U heeft een mooie keukenstijl uitgekozen; een stijl die precies bij u past!
 

Dagelijkse kost

En dat begint al vroeg in de ochtend. Het ontbijt met het daarbij behorende krantje. In de middag gaat u voor een smakelijke lunch. Daarna wordt het de hoogste tijd om te beginnen aan de warme maaltijd. Tijdens uw werk is het volop genieten van de inrichting, van de apparatuur en van de bijpassende accessoires.
 
Landelijke keukens
 

CreŽer uw sfeer

En dat moet u doen door met rustige kleuren te werken. Dat geldt met name voor de keukenkasten. Gebruik veel zwart en wit in uw keuken. Dat steekt mooi af. De keukentafel moet donker van kleur zijn of helemaal wit. Pas ook de stoelen daarbij aan. Belangrijke onderdelen die vaak worden genegeerd zijn de vloer en de verlichting.
 
Deze stijl is een voortreffelijke keuze. U houdt met deze keuze van gezelligheid en warmte. U neigt ook naar vroegere tijden toen een keuken nog echt een ontmoetingsplaats was. Die plaats heeft u nu weer, en dat zal u tevreden stellen.
 

De aankoop

Rond de 6500 euro moet u neerleggen, en dat is inclusief enkele apparaten. Een belangrijke zaak is wel dat u de volle aandacht geeft aan het fornuis. Daar staat of valt alles mee.
 

Hoe te bekomen?

Neem de tijd er eens voor om enkele keukenbedrijven te bezoeken, wie weet wat u daar tegenkomt. Ook het internet is een prima middel om een en ander te bekijken.
 
landelijke keuken