Moderne keuken

| Meer

Moderne keuken

 
 
 
 
 
Een moderne keuken is een keukenruimte zonder hoekjes waar u niks aan heeft en betekent moderne apparatuur en met veel rvs. Dat betekent dat alles makkelijk is schoon te maken. Dat kan dan ook weer worden vertaald in hygine van een prima niveau.
 

Aangenaam!

En dat komt helemaal aan bod wat betreft moderne apparatuur. U kunt ook eindeloos spelen met kleuren en zo bouwt u vanzelf uw keukenafdeling op in een persoonlijke sfeer.
Met name de verlichting speelt een rol van betekenis. Helemaal in is de led verlichting. Een andere optie is te kiezen voor spotjes.
Materialen die terug te vinden zijn in deze keukenstijl zijn hout en metaal. Ook kleine spulletjes mogen niet ontbreken. U kunt die z plaatsen dat er een ideale sfeer ontstaat die u helemaal aanspreekt. Een supermoderne keukenstijl heeft geen grepen meer. U drukt zachtjes tegen een lade aan die vervolgens open zal gaan. Om te sluiten doet u hetzelfde, een lichte druk en de lade zal teruggaan en zichzelf sluiten.
 

Dit heeft u nodig

En dat is op de eerste plaats een fornuis met een moderne kookplaat. Boven die kookplaat zal een strakke afzuigkap komen om de dampen naar buiten af te voeren. U kunt deze afzuigkap bedienen met een afstandsbediening. Uiteraard een wokplaat, een grillplaat en een frituurzone. Dus wat het bakken en braden betreft zit het wel goed. Een sapcentrifuge, een mixer, een waterkoker en een koffiezetapparaat maken ook deel uit van de inrichting.
Na het eten zal toch de afwas moeten worden gedaan. Geen enkel probleem want de vaatwasser staat al paraat om uw bestek en servies grondig te reinigen.
Een koelkast en een diepvrieskast- of kist staan binnen handbereik. Een koelvriescombinatie is ook een fijn apparaat om alles gekoeld in te bewaren.
 
Moderne keukens
 
 

Verder aankleden

En dat is niet zo moeilijk. Een strak dienblad staat leuk op de keukentafel. Een servies kan ook natuurlijk. Een boeket bloemen brengt altijd gezelligheid. Zo zijn er nog tal van mogelijkheden om uw verblijf nog verder te veraangenamen.
 

Aankoopprijs

Toch valt de prijs mee... zonder apparatuur betaalt u ongeveer 3500 euro.
 
moderne keuken