Rustieke keuken

| Meer

Rustieke keuken

 
 
 
 
Met deze rustieke keukenstijl heeft u een topstijl in uw huis. Zeker is deze keukenstijl één van de duurste. Dat komt omdat er veel hout wordt gebruikt namelijk eikenhout, en dat is nu eenmaal een dure houtsoort.
 

Deze rustieke keuken

Doet denken aan een ouderwetse houthakkershut dus een robuuste inrichting. U kunt zelf kiezen welke meubelstukken u er in zet. De eettafel en de stoelen moeten helemaal aansluiten. Dat geldt ook voor het raamwerk, voor de vloer, zeg maar voor de hele keukenruimte. Zo bouwt u iets op waar het heerlijk en altijd goed leven is.
 

Tegels

Tegels rustieke keukenEn deze geven juist het rustieke gevoel. U kunt kiezen uit diverse materiaalsoorten zoals keramiek, porselein, glas en natuursteen. De tegels worden met name gebruikt voor de spatwanden en voor de randen af te werken van het werkblad.
 

Schouw

En dat is een vereiste! Deze schouw moet vooral groot zijn want dat hoort in een ouderwetse houthakkershut.
 

Plafond

Het plafond moet helemaal uit houten balken bestaan, uit eikenhout. Zo ziet u dat er ontzettend veel hout inzit, en vandaar de flinke prijs!
 

Verlichting

Deze moet goed functioneren als u bezig bent met werkzaamheden. Na gedane zaken is het goed rusten dus dan komt de sfeerverlichting om de hoek kijken.
 

Opvallende apparatuur

De rustieke keuken is veel meer dan gewoon maar een keukenstijl. Het is een woonruimte waar u alles gaat doen behalve slapen. Zo profiteert u optimaal van uw investering.
Om te leven, te werken en te wonen moet u wel de nodige apparatuur hebben. Dat begint met een groot en prachtig uitziend fornuis. Deze zal mede de sfeer bepalen. Boven de kookplaat moet ook een grote en schitterende afzuigkap komen. Dus vooral het fornuis en de afzuigkap moeten opvallen in deze keukenstijl. Natuurlijk komt er ook een koelkast evenals een afwasmachine, een magnetron en een steamer. U bent wel diegene die de apparatuur opstelt, u bent uiteindelijk de sfeermaker of sfeermaakster!
 
rustieke keuken
 

Verdere aankleding

Met accessoires kunt u veel doen. U kunt dan net iets meer geven zodat deze stijl nóg meer uitkomt in uw woning.
 

En dan de prijs!

En die is pittig!  Niet alleen het gebruikte hout is hartstikke duur, ook de beste apparaten zullen de prijs doen oplopen. U moet bij deze stijl nooit bezuinigen op zaken die uw keukenruimte de uitstraling geven die van het grootste belang zijn. Om een indicatie te geven moet u rekenen op ongeveer 11000 euro inclusief enkele topapparaten.
 

Samenvattend

Het is een keukendroom voor het leven. Topmaterialen en topapparatuur zorgen hiervoor. Een behoorlijke investering dat wel, maar u krijgt er een droomkeuken voor terug. En daar gaat het om!
 
rustieke keuken