Kleuren keuken

| Meer

Kleuren keuken

 
 
 
 
De juiste kleur kiezen hangt natuurlijk van u af en elke veelvoorkomende kleur heeft een betekenis. Tegenwoordig wil men steeds meer met kleuren doen. Daardoor kunnen leuke effecten ontstaan en die staan interessant in uw keuken. Kleuren kunnen uw leven beļnvloeden!
 

Wit

Te beginnen met wit. Wit betekent dat u plezier in het leven heeft. Het betekent verder dat u zakelijk bent maar ook weer uiterst betrouwbaar.
 

Geel

Kleurkeuze keukenDe meest opvallende kleur is geel en heeft alles in positieve zin. Zo staat deze voor veelzijdigheid en bent u creatief. Bovendien staat deze kleur voor een behoorlijk denkvermogen en staat voor wijsheid. Geel brengt u licht en leven in uw bestaan.
 

Rood

De kleur die bijzonder veel aandacht trekt is natuurlijk rood en komt daarom dan ook erg vaak voor.
 

Griis

Grijs heeft ook prima betekenissen. Te beginnen met betrouwbaarheid. Op de tweede plaats staat grijs voor luxe, en de laatste betekenis is wijsheid.
 

Blauw

Ook blauw heeft veel positiefs in huis. Als u veel blauw  verwerkt, dan staat uw keukenmodel symbool voor rustig, zacht en heeft een kalmerende werking. Bent u ook nog fan van blauw, dan mag u van uzelf zeggen dat u eerlijk bent, trouw en ook nog eens verstandig.
 
 

Hoogglanskeuken

 
Hoogglans keukensEen hoogglanskeuken is in enkele kleuren te krijgen. Vroeger was de hoogglanskleur vooral wit. Nu ook verkrijgbaar in magnolia en donkerbruin. Houdt u van felle kleuren, dan kunt u kiezen uit onder andere felrood, roze, grasgroen en zelfs kanariegeel.
 
Het schoonmaken van een hoogglanskeuken gaat het beste met een allesreiniger. Gebruik geen agressieve middelen of schuurmiddelen.
 

Voordelen bij een hoogglanskeuken

  • Een geweldige uitstraling.
  • Bijzonder slijtvast.
  • De kleur blijft veel langer in tact.

 

Ook nadelen zijn er bij een hoogglanskeuken

  • Schoonmaken neemt nogal wat tijd in beslag. Elke vingerafdruk is te zien, en die moet worden weggewerkt.
  • Het kleinste krasje zult u kunnen zien.
  • Vrij complex is het aflakken. Vaak zijn de beginpunten te zien waar u heeft aangezet. Wellicht kunt u dit beter overlaten aan een vakman.