Keukentafels

| Meer

Keukentafels

 
Hét middelpunt is de keukentafel. Aan de keukentafel wordt gegeten, er worden spelletjes op gespeeld, er wordt op gemorst, er wordt de krant aan gelezen en er wordt aan gepraat.
Er wordt een mooie bos bloemen opgezet, het koffieservies komt er op te staan en zo zijn er nog meer dingen waarbij de eettafel wordt gebruikt, intensief wordt gebruikt zeg maar rustig!
 

Degelijke keukentafel

Want dat moet de keukentafel zonder meer zijn. De kwaliteit moet op een hoog niveau liggen, en dat zal om een investering vragen. Een degelijke tafel zal erg lang meegaan en uiteindelijk bent u dan toch goedkoper dan dat u vaker een slechte tafel moet kopen.
 

Het keukentafelblad

Want daar wordt het eerst naar gekeken. Er is een blad van hout en dat ziet men nog steeds het meest. Een heerlijk alternatief is een blad van natuursteen. Keihard en schitterend mooi!
Verder kunt u nog kiezen voor een blad van beton en kunststof.
 

Soorten en modellen van keukentafels

 
KeukentafelHet meest voorkomende eettafelmodel is de rechthoekige. Kunnen zes mensen of zelfs meer aan plaatsnemen. U moet dan wel over een grote keukenruimte beschikken. 
Is uw beschikbare ruimte kleiner, dan kunt u overwegen een ronde eettafel aan te schaffen of een vierkante. Ook een ovale keukentafel is een mogelijkheid.
 
Een kleine tafel met de mogelijkheid deze open te klappen is een goede keus. Heeft u een moderne keukenstijl of u wilt iets moderns, dan is een strakke designtafel wellicht iets voor u.
Zo is er ook nog de kunststof keukentafel. Verrassend, sterk, makkelijk in onderhoud en in vele kleuren en designs verkrijgbaar.
 
In een grote keuken is een klein keukentafeltje geen gezicht. Daar moet een grote, robuuste, logge en dikke eettafel in komen. Dan komt de eettafel helemaal tot zijn recht!
In een kleine daarentegen moet u beslist geen grote eettafel in proppen. Neemt te veel ruimte in beslag en bewegen in de keuken wordt dan moeilijk.
 

Kiezen keukentafel

Ga eens meubelzaken af en ga ook eens kijken in keukenbedrijven. Het kan dan zo maar zijn dat u uw juiste eettafel tegenkomt. Ook surfen op het internet kan verrassende ideeŽn opleveren.
 
keukentafel