Tweedehands keukens - 2e hands keukens

| Meer

Tweedehands keuken

 
 
 
 
U bent op zoek naar een tweedehands keuken, dan kunt u goedkoop uit zijn. Heeft u zo een gevonden, dan zult u deze in de regel zelf moeten demonteren en thuis weer moeten monteren.
 

Aankooptip

Tijdens het demonteren is het raadzaam om elk onderdeel te kenmerken. Dan weet u tijdens het monteren welk onderdeel waar komt te zitten en dat werkt ook nog eens een stuk prettiger.
Nog een tip: ga uiterst voorzichtig te werk tijdens het demonteren. Een beschadiging is zo gemaakt.
 

Het demonteren

Heeft u de pech dat u zelf moet demonteren, dan is het aan te bevelen iemand mee te nemen die u kan helpen met vasthouden, demonteren en zorgen voor transport. Voordat u begint met de demontage is het raadzaam te kijken of alles naar behoren functioneert. Ook de aanwezige apparatuur moet u testen op de juiste werking.
Demonteer voorzichtig en zorg dat u het juiste gereedschap heeft. Ga niks forceren…krijgt u iets niet los, zoek dan naar een andere mogelijkheid.
Het grote gevaar is dat er onderdelen  gelijmd kunnen zijn. De kans op beschadiging is hierbij  veruit het grootst tijdens de demontage.
 
2e hands keukens
 
 
 
 

Vervoeren

Er komen grote stukken bij te pas. Te denken hierbij is het aanrecht. Meestal uit één stuk. Zorg ervoor dat deze geheel plat wordt vervoerd om breken te voorkomen tijdens het transport. U kunt beter wat vaker rijden dan alles in één keer te vervoeren. Als onderdelen over elkaar gaan schuiven is er een grote kans op onherstelbaar beschadiging, en dat zou toch jammer zijn!
 

Het in elkaar zetten

U heeft alle onderdelen in huis. De opbouw kan nu beginnen. Ga systematisch te werk. Maak eerst af waar u aan begonnen bent. Denk ook aan de leidingen van gas, water en elektriciteit. Wees verstandig en laat deze aansluiten door een erkend bedrijf; wel zo`n veilig gevoel!
 
 
tweedehands keuken