Module keukens

| Meer

Module keukens

 
 
 
 
 
 
Een complete vrijheid in het uitkiezen van uw modules maakt uw keuken helemaal uniek! Nu kunt u uw fantasie de vrije loop geven. U moet echter wel rekening houden met sommige belangrijke onderwerpen!
 

Ergonomie is belangrijk voor uw keuken

Dat wil zeggen dat u straks zo doelmatig als mogelijk wilt werken. Dat betekent ook dat uw lichaam niet onnodig moet worden belast. Denk hierbij aan de hoogte van uw modules. Zijn deze bijvoorbeeld te laag, dan belast u onnodig uw rug, en dat is niet de bedoeling. Ook de verlichting moet optimaal zijn. De verlichting moet zo zijn dat u niet in uw schaduw gaat staan. Ook de apparatuur moet op de voor u ideale plek staan.
Voordat u zich gaat uitleven is het wel belangrijk dat het leidingwerk op de juiste plaats ligt en makkelijk kan worden aangesloten.
 

De keuzemogelijkheden

Om te beginnen is de keukenvloer erg belangrijk. Omdat er veel wordt overheen gelopen moet uw vloer het geluid goed absorberen. Ook moet de vloer makkelijk zijn schoon te maken.
U begint de onderdelen te kiezen. Dan kunt u beginnen met de keukenkasten. Natuurlijk moeten er voldoende aanwezig zijn om vele dingen in op te kunnen bergen. De maat is erg belangrijk maar ook de kleur. Dat geldt ook voor de laden en voor de handgrepen. Ook een superbelangrijk onderdeel is het aanrecht. Tenslotte zult u daar veel gebruik van gaan maken. Een mooie spoelbak hoort er bij evenals mooie en goedwerkende mengkranen. In vele maten en modellen te koop.
Boven het kookgedeelte komt de afzuigkap te hangen. In vele typen verkrijgbaar dus aan u om de juiste te kiezen.
Een bijbehorende koelkast mag niet ontbreken. Ook in diverse maten en modellen verkrijgbaar. U kunt ook nog gaan voor een diepvrieskist- of kast of een koelvriescombinatie.
Na het eten wordt het tijd om de dagelijkse afwas te doen. Dat doet u niet meer met de hand, nee, u schaft een vaatwasser aan.
De verlichting is vaak slecht in de keuken. U heeft nu de mogelijkheid die te veranderen. De werkverlichting moet gewoon goed zijn. Daarnaast moet de keukenafdeling ook sfeervol zijn, en dat kunt u doen met bijvoorbeeld mooi spotjes en dimmers.
 

Makkelijk

Er zijn modules bij die wielen hebben. En dat is gemakkelijk. Op deze manier kunt u deze modules zo plaatsen totdat u helemaal tevreden bent met de opstelling.
 

Module keuken

 

Kopen

U kunt uw modules bij één leverancier kopen of bij meer bedrijven. U moet altijd naar de garantie vragen en hoe lang de garantie van toepassing is. Ook de levertijd is een belangrijk item. U moet het zo regelen dat de bestelde modules tegelijkertijd aankomen.
 

Montage

Wilt u alles goed voor elkaar hebben, laat dan het monteren over aan de vakman. Soms is dit zelfs verplicht wat betreft gas, water en elektriciteit.
 

Een prachtige module keuken!

En die heeft u straks in huis en ziet er uit zoals u dat in gedachten had. U heeft uw ideeŽn de vrije loop gegeven en het eindresultaat mag er dan ook zijn.
 
module keuken