Keuken op maat...uniek!

| Meer
Maat keuken
 
 
 
 
Wanneer u kiest voor maat keuken dan gaat u er een ontwerpen volgens uw eigen wensen en verlangens. Hierbij moet u een keuze maken uit de verschillende keukenstijlen. U heeft de keuze uit een traditionele, een design of extra moderne keuken, een landelijke of rustieke.
 

Keuze keukenstijlen

Heeft u belangstelling voor de moderne stijl, dan betekent dat dat u kiest voor overzichtelijkheid. Bij een moderne keuken is alles strak. Bovendien is deze kleurrijk en wordt er gewerkt met diverse materialen. Vooral de kleuren moeten straks voor een groot deel de sfeer en harmonie gaan bepalen. De verlichting zal zeker nadrukkelijk aanwezig zijn. Goede werkverlichting en sfeerverlichting. Besteed hier  de nodige aandacht aan want aan de juiste verlichting wordt vaak te weinig aan geschonken!
 
Een andere interessante keukenstijl is de klassieke keukenstijl. Donker en licht moeten hierbij zorgen dat u deze unieke klassieke stijl krijgt. Vooral wordt er gebruik gemaakt van hout. Om dat weer goed te laten overeenkomen, wordt er veel graniet gebruikt.
Een klassieke keukenstijl betekent vooral gezelligheid, en dat is een belangrijk onderwerp. Deze keukenruimte op maat kunt u inrichten, doe het dan meteen goed! Niet alleen gezelligheid is troef, een klassieke keukenstijl is ook tijdloos. Een fijne en doordachte keuze.
 
op maat keuken
 
U wilt terug in de tijd…terug naar vroeger toen een grote heel gewoon was…zeg maar een keuken in een boerderij? Dan moet u alles op maat inrichten in de nostalgische stijl. De vloer bij deze stijl is erg belangrijk want deze bepaalt voor een groot deel de sfeer die bij deze stijl hoort. Er wordt daarom veel gebruik gemaakt van plavuizen en tegels van steen. Weet u het nog van vroeger… witte en zwarte tegels die elkaar afwisselden? Nou, zo mooi en sfeervol kunt u het nu ook maken!
 

Het ontwerpen

Nu u weet welke stijl u het meeste aanspreekt kunt u beginnen met het ontwerpen. U weet straks welke apparaten waar komen te staan. U bepaalt verder de kwaliteit. Bezuinig nooit op kwaliteit, u bent nu bezig, maak het dan ook goed af. Kijk tijdens het ontwerpen ook naar de juiste opstelling. Omdat er vele onderdelen op maat gemaakt moeten worden is deze keukenstijl op maat geen goedkope. Maar daar staan tegenover dat u een keukenmodel heeft die echt uniek is. Daar is er geen tweede van, en dat zal u goed doen.
 
op maat keuken